PROGRAMA:

14a Ruta de les 3 Nacions

DISSABTE 3 de Setembre

Sortida del parquing del Decatlon a 3/4 de 7 del matí (en moto o amb les motos carregades al remolc) per anar al restaurant DACHS de les Llosses (C-26 de Ripoll a Berga) on esmorzarem. Allà podrem deixar els remolcs. Qui ho prefereixi pot anat directament al restaurant sense passar per Girona, però a 2/4 de 9 ha de ser-hi per fer les inscripcions. Després d’esmorzar sortirem per fer la ruta i anar a l’Hotel Mercure per fer el lliurament de les habitacions i dinar. Durant el recorregut està previst fer diferents agrupaments. Aprox. 155 Km.

DIUMENGE 4 de Setembre

Esmorzar a l’Hotel Mercure a 3/4 de 8 i a les 9 del matí sortida cap a Les Lloses per completar el recorregut fins al restaurant Dachs. Està previst fer diferents agrupaments durant el recorregut. Aprox. 160Km.

INFORMACIÓ I NOTES D’INTERÈS:

Per tal de fer una previsió amb suficient antelació, tots els que esteu interessats en participar-hi podreu formalitzar la reserva i el pagament fins el dia 15 de juliol del 2022, a fi i efecte de conèixer el número exacte de reserves que hauríem de contractar. Igual que en edicions anteriors, hi haurà un vehicle 8 places per a les persones que no vulgueu anar en moto. Els que vulgueu fer servir aquest mitjà de transport haureu de confirmar i reservar la plaça abans del 15 de juliol del 2022. Aquest vehicler sortirà del pàrquing del Decatlon a 3/4 de 7 del matí i anirà cap a Les Llosses.

El preu total per participant en habitació doble: 160 euros per a cada soci + 8€ del parking per la moto i de 180 euros per a cada no soci + 10€ del parking per la moto; habitació individual: 185€ + 8€ del parking per al soci i 205€ + 10€ del parking per al no soci. Aquest import l'haureu d’ingressar al compte bancari de l’Associació: Banc de Sabadell ES46 0081 1566 6800 0109 6812, on haureu de fer constar el nom i cognom de les persones que vindran. Després haureu d’enviar el justificant de l’ingrés per Watsap al telefon de la associació 663377707. També haureu d'enviar per Watsap la foto del DNI per enviar-lo al hotel i ser més àgils a l'hora de fer el Check-in.

Els que utilitzeu el servei de vehicle que llogarà la associació, haureu d’incrementar l’import total en 80 euros.

L’ingrés per la totalitat de l’import de la trobada l'haureu de fer com a data límit el 15 de juliol. Si per algun motiu no poguéssiu participar a la trobada, se us retornaran si ho haguéssiu notificat a l’Associació fins el dia 10 d'agost; si per contra ho notifiqueu més tard del dia 10 d'agost us retornarem 100 euros.

Està previst fer diferents agrupaments durant el recorregut.Inscripcions: Per participar a la trobada, és imprescindible fer la preinscripció fins el 15 de juliol al tel. 663377707. Durant la trobada, per qualsevol problema, podeu trucar al mòbil d´assistència 663377707

En cas de pluja no es suspendrà el recorregut, excepte en condicions climatològiques extremes. Hi haurà servei d'assistència.