PROGRAMA:

13a Ruta de les 3 Nacions

DISSABTE 29 de Juny

Sortida del parquing del Decatlon a 3/4 de 7 del matí (en moto o amb les motos carregades al remolc) per anar al restaurant DACHS de les Llosses (C-26 de Ripoll a Berga) on esmorzarem. Allà podrem deixar els remolcs. Qui ho prefereixi pot anat directament al restaurant sense passar per Girona, però a 2/4 de 9 ha de ser-hi per fer les inscripcions. Després d’esmorzar sortirem per fer la ruta i anar a l’Hotel Mercure per fer el lliurament de les habitacions i dinar. Durant el recorregut està previst fer diferents agrupaments. Aprox. 155 Km.

DIUMENGE 30 de Juny

Esmorzar a l’Hotel Mercure a 3/4 de 8 i a les 9 del matí sortida cap a Les Lloses per completar el recorregut fins al restaurant Dachs. Està previst fer diferents agrupaments durant el recorregut. Aprox. 160Km.

INFORMACIÓ I NOTES D’INTERÈS:

Per tal de fer una previsió amb suficient antelació, tots els que esteu interessats en participar-hi podreu formalitzar la preinscripció fins el dia 19 de juny del 2019, a fi i efecte de conèixer el número exacte de reserves que hauríem de contractar. Igual que en edicions anteriors, hi haurà un minibus per a les persones que no vulgueu anar en moto. Els que vulgueu fer servir aquest mitjà de transport haureu de confirmar i reservar la plaça abans del 19 de juny del 2019. Aquest autocar sortirà del pàrquing del Decatlon a 3/4 de 7 del matí i anirà cap a Les Llosses.

El preu total per participar per als no socis és de 180 euros i de 155 euros per als socis, que haureu d’ingressar al compte bancari de l’Associació: Banc de Sabadell ES46 0081 1566 6800 0109 6812, on haureu de fer constar el nom de les persones que vindran. Després haureu d’enviar el justificant de l’ingrés per fax al n. 972214115 i confirmar-ho telefònicament al tel. 663377707. Com altres anys als socis que vingueu amb moto històrica (25 anys) tindreu un descompte de 10 euros en el preu de la inscripció. Seria convenient que a l’hora de confirmar la vostre assistència facilitéssiu el vostre n. de telèfon mòbil, si en teniu, per poder solucionar imprevistos durant el recorregut.

Els que utilitzeu el servei de bús, haureu d’incrementar l’import total en 30 euros i els que vulgueu una habitació individual també haureu d’incrementar aquest import total en 30 euros. Si voleu, també podeu fer l’ingrés avançat per la totalitat de l’import, o pagar-ho el mateix dia 29 de juny. Si per algun motiu no poguéssiu participar a la trobada i haguéssiu fet el pagament per avançat, se us retornaran si ho haguéssiu notificat a l’Associació fins el dia 23 de juny; si per contra ho notifiqueu més tard del dia 23 de juny us retornarem 100 euros.

Està previst fer diferents agrupaments durant el recorregut.Inscripcions: Per participar a la trobada, és imprescindible fer la preinscripció fins el 23 de juny a través de l'enllaç de la pàgina d'inici o be al tel. 663377707. Durant la trobada, per qualsevol problema, podeu trucar al mòbil d´assistència 663377707

En cas de pluja no es suspendrà el recorregut, excepte en condicions climatològiques extremes. Hi haurà servei d'assistència.