El passat 13 de desembre va tenir lloc al restaurant el Cabrit, de l’Avellaneda a Girona, l’activitat amb la que es tanca l’any. Aquesta festa amb una de les participacions més nombroses que recordem dels últims anys, sol ser una trobada diferent a les que fem habitualment, sense motos, i per tant no calia que els socis es llevessin d’hora.     

A primera hora del matí ja ens tens als membres de junta al Gric (pels que no ho sapigueu, és el local cedit per l’ajuntament de Quart on es fan les reunions de junta), per carregar a la furgoneta els calendaris, cava, i altres obsequis per lliurar en el moment de fer les inscripcions i tot el que s’havia de repartir després del dinar: plaques per als socis que compleixen 10 i 20 anys com a socis, obsequis per als socis amb major nombre de participacions, paneres nadalenques i altres articles relacionats amb el mon de la moto (cascs, jaquetes, guants i altres). Del Gric cap al restaurant per descarregar i posar-ho tot en ordre. Ens varem emportar una sorpresa en arribar ja que en Narcís i la Mònica ens havien deixat a punt el menjador que estava impecable i magnífic. Varem comptar també a primera hora amb la col•laboració de Xavier Urpí Vertolin que aquest any va cedir una Guzzi de la seva col•lecció perfectament restaurada per exposar durant el dinar. A mig matí varen arribar les respectives mullers, també per donar una cop de ma en preparar les bosses amb el calendari, cava i detalls. Quina feinada! Fins a 160 va arribar el nombre de socis, amics i familiars de socis que ens varem aplegar al restaurant 

Al voltant de les 12 del matí varen començar a arribar els primers socis i participants per complimentar la inscripció i rebre els obsequis i després per localitzar la taula on havien de seure. A mesura que passa el temps, el menjador es va anar omplint i quan ja tothom és a taula, el president dona la benvinguda a tots els comensals. Acte seguit, comença el dinar que es va allargar per més de dues hores i mitja.

Després del dinar arriba el repartiment  de trofeus i obsequis en reconeixement als socis amb 10 anys d’antiguitat que son: 563 Joan Torrent Tubert, 564 Dolors Llagostera Rius, 566 Miquel Roura Camprodón, 567 Paqui Risco Galan, 567 Manel Fabregas Gotarra, 569 Francesca Pagès Isern. Al socis 440 Pascual Toledo Calahora i 429 Many Caamaño Dominguez se’ls lliurà la placa tot i que fa més de 10 anys que son socis degut a que no varen venir quan complien 10 anys.

El reconeixement dels 20 anys va ser per als socis 122 Josep Ma Crosas Farrarons i 123 Angel Peña Jimenez.

Enhorabona i per molts anys a tots!

A continuació es varen lliurar els premis als pilots amb més participacions que varen ser els següents:

Els premis d’un diploma i dues ampolles de vi amb una nota de Notable per haver participat en 8 trobades varen ser per als socis: 

Joan Casademont Reixach, Joaquim Fusté Bagué, Manel Guardiola Sagrera, Marc Meumann, Manel Pares Cabanas, Joan Pineda Gali, Joan Vilas Barris, Enric Vilches Rich,.

Els premis d’un diploma, un formatge i dues ampolles de vi amb una nota d’Excel•lent per haver participat en 9 trobades varen ser per als socis: Antoni Ausió Casellas, Salvador Busquets Triola, Miquel Carbo Lapedra, Francisco Carreras Batllori, Josep Casas Tarres, Miquel Costa Collell, Jordi Crosas Bosch, Pere Nogue Bach, Joan Pallas Puigdomenech, Joan Renom Gracia, Jordi Riera Genové, Pere Vilas Barris.

I els premis d’un diploma, un formatge, dues ampolles de vi i un pernil amb una nota de Matrícula d’Honor per haver participat en 10 trobades va ser per als socis: Joan Busquets Puigderajols, Fernando Diaz Pertiñez, Joan Esparch Figuerola, José Gutierrez Calzado, Santi Oriol Piferrer, Àngel Tarifa Jimenez i Xavier Urpi Bertolin

Tot seguit es va procedir a fer la rifa de dues paneres. Una d’elles va anar a parar a mans de la Rosa, amiga del matrimoni Corchs i l’altra al soci Valentí Tapia Caballero.

Tot aquest cerimonial es va allargar fins passades les cinc de la tarda, hora en que la Cristina Cat i la seva parella musical, components del Duet Giravolt, ens varen oferir, NON STOP, dues hores de la millor música ballable que hagueu pogut imaginar.

Una vegada acabada la festa, va tocar recollir tots els trastets i cap a casa s’ha dit. 

Esperem que aquesta festa hagi estat a gust de tothom i  us encoratgem a que el 2016 puguem compartir amb tots vosaltres una altra jornada tant fantàstica.

Salutacions de part de tots els membres de junta i fins a la propera!