El passat diumenge 18 d'octubre, varem portar a terme la primera Trobada  amb sortida a Sant Feliu de Boada. El punt de concentració per fer les inscripcions va ser el restaurant Can Joan al mateix poble. No sé si hi heu estat mai, però és preciós i només té tres carres. Sí si, tal com ho sentiu, tres carrers Viladevall, Extramurs i Fuente. Està envoltat pels pobles de Pals, Torrent, Peratallada, Palau-Sator i Fontclara.  

L'anècdota del dia, la va protagonitzar Joan Renom, que després de passar diverses vegades pel mateix lloc, no sabia com arribar al poble i el propietari del restaurant va haver d'anar a cercar-lo no gaire lluny. Hi varen participar un total de 85 participants per esmorzar i 61 a dinar. Cal destacar com a motos singulars la DRESCH 500, de Jesús Solà.

El recorregut va transcórrer, per la plana de l'Empordà, passant per Pals, Regencós, Begur, Sa Tuna, Aiguafreda, Sa Riera, Els Masos de Pals i d'aquí, cap a Torroella de Montgrí i l'Estartit passant pel mig de les plantacions de pomeres. Una vegada arribats a l'Estartit, com ja és d'obligat compliment, s'imposa el passeig a bord del Nautilus per fer un recorregut de més d'una hora i visitar en primer lloc La Foradada i tot seguit les Illes Medes. Aquí varem poder  contemplar a traves del fons transparent del vaixell, totes les espècies que habiten en aquesta Reserva Marina.

En acabar el recorregut, enfilem cap a Torroella de Montgrí i en menys de mitja hora, ens plantem a Sant Feliu de Boada, per acabar la Trobada amb un dinar de germanor.

Salutacions de part de la junta!