Hem celebrat aquest trobada i ho a fet amb diferent denominació.

A petició del Sr. Albert Ferrer ha deixat d’anomenar-se Memorial Joan Ferrer i Plaja, sense que això afecti al seu desenvolupament. El punt de trobada s'ha situat, igual com l'any passat, al Rest. Can Ramon de Calonge, des del qual, sense necessitat de creuar grans poblacions, amb el risc que això comporta, podem admirar i gaudir dels paratges del Baix Empordà.

Resumint: la jornada comença com en cada trobada molt aviat, al matí, preparant els estris per atendre als socis i simpatitzants que amb un total de 83, s’han inscrit a esmorzar, dels quals 52 amb les seves muntures participaran en posar una nota de color al envair les carreteres del recorregut amb els seus ginys.

De forma escadussera solen aparèixer ginys de molt petita cilindrada i que compleixin amb els requisits de la trobada, en aquest cas una Gilera 47c.c. molt ben conservada de Sr. José Gutierrez de Palamos i conduïda per el Sr. Juan Gabriel Barbancho que se les veurà de tots colors per poder seguir, però no desisteix  en l’intent i amb molta obstinació ho aconsegueix. Cal anomenar les Ossa, Bultaco 125 cc, la Lube 175c.c. del Sr. Cortes, també  la BMW amb sidecar del Sr. Paco Moreno que per a sorpresa de molts ha donat sensació de bon fer i conduir.

L’itinerari ha transcorregut des de Calonge cap a Romanyà i Llagostera passant per Can Panedes. El tram de revolts que menen cap a Tossa, ha estat d’allò més divertit ja que la comitiva s’ha estirat una mica al augmentar lleugerament la velocitat i ha permès que cadascú anés al seu ritme.

En arribar a la vila de Tossa de Mar on estava previst un reagrupament i parada, per visitar la vila, ai las!!!, s’ha hagut de modificar el recorregut ja que es celebrava una prova maratoniana i la majoria de carrers per poder arribar a l’aparcament de la platja estaven tallats. Després d’intentar prendre la carretera que porta fins a Sant Feliu, s’ha hagut de fer mitja volta i tornar per la mateixa carretera cap a Llagostera, ja que aquesta també estava reservada per als participants a la mitja marató.

De tornada hem tornat a fer un tram de Romanyà per arribar a Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols on hem fet una parada de mitja horeta per refrescar la gola.

En acabar el temps de repòs per a les montures i un calor sufocant, sortim direcció Platja d’Aro passant per la platja de Sant Pol de S’Agaró, on el nombrós públic que hi ha a la platja gaudeix amb el pas de tota la comitiva de motos que s’estira com un cuc degut a que el carrer és estret.

El pas per Platja d’Aro cap al voltant de les dues de la tarda, ha provocat força expectació i admiració entre tots els vianants i persones que estaven passejant,  dinant o fent el vermut a les terrasses que hi havia al llarg de tot el passeig.

Conclòs el recorregut, arribem al restaurant amb la sensació del deure complert i les 51 persones que allí estem, sense més preàmbuls ens disposem a donar bon compte del menjar que ens serveixen els XAVI, pare i fill i ajudants del servei.

En acabar es fa un brindis i ens acomiadem fins la propera.

Els col·laboradors de A.M.H.G.