Celebrada el passat 19 d'abril a Fornells de la Selva, aquesta matinal ha estat tot un èxit de participació davant de les previsions que hi havia ja que segons l'home del temps havia de ploure pràcticament tot el dia. A les sis del matí hem sentit com descarregava una bona màniga d'aigua, i a partir d'aquí s'han anat produint ruixats intermitents. Aquesta vegada farem el recorregut més curt del que solem fer en d'altres matinals, per exigències del guió ja que l'ajuntament ens ha demanat d'exposar les motos durant unes hores al matí i hem fet uns 64Km.

En arribar al punt de trobada a 2/4 de 8, torna a ploure i trobem a la Núria tota preocupada preguntant-nos si les motos vindran. Li responem que SI i ella pregunta: Vols dir?. Li comentem que els nostres socis i simpatitzants son molt  fidels i de ben segur, potser no tots, però la majoria vindran. Crec que l'hem convençuda i marxa a fer un volt per veure el muntatge de la resta d'activitats que es fan a la Fira una mica més tranquil·la. Els socis Miquel Costa i Roger Banks han cedit algunes de les seves motos per posar-les a la exposició de flors que es fa al local de la Sitja.

Comencem les inscripcions a les 8 en punt i la veritat és que l'ambient estava bastant desanimat, però a mesura que anaven arribant els participants la cosa anava canviant; el colorit, el soroll; com si escampessin els dubtes i així fer una bona matinal. Per un moment sembla que el Sol vol fer acte de presència un parell de vegades. Cosa que aprofitem per fer alguna foto per deixar constància de que així ha estat. De les 60 motos que hi havia inscrites, n'han acudit 52 i la resta de participants que per algun motiu o altre no han pogut assistir, han canviat la moto per el cotxe o han trucat dient que no venien. A mesura que van arribant i una  vegada feta la inscripció, s'aprofiten els intervals d'absència de pluja per fer l'esmorzar ofert pel l'Ajuntament; pa amb tomàquet, carn a la brasa, begudes i cafès. No és fins a 2/4 de 9 que la cosa s'anima i comença a arribar el gruix important de participants amb les seves màquines que van deixant exposades per que la gent les pugui contemplar. Una mica de tot, BMW, Bultaco, Montesa, Vespa, Guzzi, Triumph, Sanglas, Ossa, ...

A les 10 en punt amb una mica de pluja es pren la sortida. Un total de 30 motoristes i alguns acompanyants tots ells ben guarnits per a la ocasió, prenem la sortida direcció a Aiguaviva passant i passant pel lateral de la NII enfilem cap a Mas Llunés. En arribar a Bonmatí deixa de ploure i així continuem el recorregut fins al restaurant La Barca de Sant Julià del Llor on fem una breu parada. El temps ens respecte i durant una estona no descarrega i no és fins que reprenem la marxa, al arribar per al trencant de Mas Llunes que torna a descarregar algun ruixat. En arribar a Fornells, a la hora prevista, deixa de ploure i pràcticament no ho fa durant la resta del matí. D'aquesta manera tant els nostres motoristes com la resta de visitants de al Fira pot gaudir del matí visitant les diferents paradetes i activitats que es fan al poble.

A els 2 en punt ens trobem la majoria de participants que ens quedem a dinar, uns 60, per anar cap al Pavelló on ens han preparat un dinar no només per a nosaltres sinó per a tothom que ha volgut. Comptem més o menys uns 200 comensals que donen compte de les plates de popular a de fideuà i botifarra amb patates. I de postres, un gelat de "Mojito". Amb el cafè final i fent una mica de tertúlia, s'acaba la jornada. Els que volen marxar, s'enduen la moto però encara n'hi ha algun que aprofita per fer un altre tomb per la fira. 

Salutacions La junta de l’AMHG