PROGRAMA:

Exposició de Motos Històriques i Clàssiques al Pol. Ind. Pla de lIlla de Quart - 2024

1r Eslàlom La Terrissa, a Quart i també es farà una exposició de cotxes clàssics. També Des de l’ajuntament ens han demanat d’exposar motos històriques i clàssiques. En principi el que faríem és quedar a primera hora del matí, deixar les motos exposades una estona i llavors anar a fer una mica de ruta i tornar a Quart.

Hi haurà un servei de bar on cadascú podrà comprar el que vulgui.

 

08.00h Concentració al pàrquing del camp de futbol del Giron

08,15h Sortida cap al Pol. Ind. del pla de l'Illa de Quart.

Per participar a la trobada, és imprescindible comunicar la participació fins  el 14 de juny, trucant o Watssap al tel. 663 377 707

REGLAMENT DEL RECORREGUT:

1. Per participar, és imprescindible disposar del permís de circulació, de la preceptiva assegurança del vehicle i de la ITV en vigor.
2. Els participants es comprometen a respectar en tot moment la normativa de circulació i les indicacions dels organitzadors en tot moment.
3. Els participants eximeixen de qualsevol responsabilitat a l'entitats organitzadora i empreses col·laboradores pels accidents o danys de qualsevol índole que es puguin produir durant la trobada.
4. Els participants accepten que la seva imatge i/o la del seu escúter apareguin a les fotografies o filmacions que es facin durant la celebració de la trobada, tant per part de l’organització com de tercers, amb renúncia als seus possibles drets d’imatge. 
5. L’incompliment de qualsevol de les normes anteriors podrà comportar l’exclusió de la trobada de qui en sigui responsable.