PROGRAMA:

15a Ruta de les 3 Nacions

DISSABTE 17 de Juny

Sortida del parquing del Decatlon a 3/4 de 7 del matí (en moto o amb les motos carregades al remolc) per anar al restaurant DACHS de les Llosses (C-26 de Ripoll a Berga) on esmorzarem. Allà podrem deixar els remolcs. Qui ho prefereixi pot anat directament al restaurant sense passar per Girona, però a 2/4 de 9 ha de ser-hi per fer les inscripcions. Després d’esmorzar sortirem per fer la ruta i anar a l’Hotel Mercure per fer el lliurament de les habitacions i dinar. Durant el recorregut està previst fer diferents agrupaments. Aprox. 155 Km.

DIUMENGE 18 de Juny

Esmorzar a l’Hotel Mercure a 3/4 de 8 i a les 9 del matí sortida cap a Les Lloses per completar el recorregut fins al restaurant Dachs. Està previst fer diferents agrupaments durant el recorregut. Aprox. 160Km.

INFORMACIÓ I NOTES D’INTERÈS:

Per tal de fer una previsió amb suficient antelació, tots els que esteu interessats en participar-hi podreu formalitzar la reserva i el pagament fins el dia 15 de maig del 2023, a fi i efecte de conèixer el número exacte de reserves que hauríem de contractar. Igual que en edicions anteriors, hi haurà un vehicle 9 places per a les persones que no vulgueu anar en moto. Els que vulgueu fer servir aquest mitjà de transport haureu de confirmar i reservar la plaça abans del 15 de maig. Aquest vehicle  SORTIRÀ del pàrquing del Decatlon a 3/4 de 7 del matí i anirà cap a Les Llosses. Això vol dir que hi heu d'arribar una estona abans.

El preu total per participant en habitació doble: 160 euros per a cada soci + 8€ del parking per la moto i de 180 euros per a cada NO soci + 10€ del parking per la moto; habitació individual: 185€ + 8€ del parking per al soci i 205€ + 10€ del parking per al NO soci. Aquest import l'haureu d’ingressar al compte bancari de l’Associació: Banc de Sabadell ES46 0081 1566 6800 0109 6812, on haureu de fer constar el nom i cognom de les persones que vindran. Després haureu d’enviar el justificant de l’ingrés per Watsap al telefon de la associació 663377707. Per als que sigui la primera vegada que participeu, haureu d'enviar per Watsap la foto del DNI per enviar-lo al hotel i ser més àgils a l'hora de fer el Check-in.

Els que utilitzeu el servei de vehicle que llogarà la associació, haureu d’incrementar l’import total en 80 euros.

L’ingrés per la totalitat de l’import de la trobada l'haureu de fer com a data límit el 15 de maig. Si per algun motiu no poguéssiu participar a la trobada, se us retornaran si ho haguéssiu notificat a l’Associació fins el dia 15 de maig; si per contra ho notifiqueu més tard, us retornarem segons la política de devolucions per anul·lacions de l'hotel.

 

 

Durant la trobada, per qualsevol problema, podeu trucar al mòbil d´assistència 663377707

En cas de pluja no es suspendrà el recorregut, excepte en condicions climatològiques extremes. Hi haurà servei d'assistència.