PROGRAMA:

40a Matinal  AMHG - 2024

08.00 h Concentració i inscripcions  al restaurant L'Estanc Nou d'Estanyol, coordenades Google Earth - 41º56'4.34"N - 2º44'16.27"E

09.00 h Esmorzar per a tots els participants inscrits

10.00 h Sortida per fer el recorregut i arribada al mateix lloc de sortida aproximadaent a 2/4 de dues.

 Està previst fer diferents agrupaments durant el recorregut.

Inscripcions: Per participar a la trobada, és imprescindible fer la preinscripció fins el dijous anterior a la Matinal a través de l'enllaç d'inici o be trucant o Watssap al tel. 663 377 707

- Pilot o acompanyant soci amb dret a esmorzar ............ 15€

- Pilot o acompanyant no soci amb dret a esmorzar ....... 18€

- Inscripció el mateix dia de la Matinal .......................... 20€

Els socis que per circumstàncies diverses no poguessin assistir en moto clàssica, poden fer igualment la inscripció i realitzar el recorregut en cotxe.En cas de mal temps, la trobada es farà igualment en els vehicles propis dels participants

Durant la trobada, per a qualsevol problema podeu trucar al telèfon mòbil: 663 377 707 Reservat el dret de modificació de qualsevol dels aspectes del programa.

En cas de pluja no es suspendrà el recorregut, excepte en condicions climatològiques extremes. Hi haurà servei d'assistència.

L'Organització es reserva el dret de modificar qualsevol dels aspectes del programa.

REGLAMENT DEL RECORREGUT:

1. Per participar a la Matinal, és imprescindible disposar del permís de circulació, de la preceptiva assegurança del vehicle i de la ITV en vigor.
2. Els participants es comprometen a respectar en tot moment la normativa de circulació i les indicacions dels organitzadors en tot moment.
3. Els participants eximeixen de qualsevol responsabilitat a l'entitats organitzadora i empreses col·laboradores pels accidents o danys de qualsevol índole que es puguin produir durant la trobada.
4. Els participants accepten que la seva imatge i/o la del seu escúter apareguin a les fotografies o filmacions que es facin durant la celebració de la trobada, tant per part de l’organització com de tercers, amb renúncia als seus possibles drets d’imatge.

 

5. L’incompliment de qualsevol de les normes anteriors podrà comportar l’exclusió de la trobada de qui en sigui responsable.